Tamop3.2_logo

 

 

 

 

 

Miskolc, 2015| április | 30.

Desszertkonyha Bt.

 

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény a TÁMOP2.3.6.B-12-1/7-2014-0233 projektről

 

 

A TÁMOP 2.3.6.B-12-1/7 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban pályázati konstrukció keretében a Desszertkonyha Bt. „Desszertkonyha.hu online webshop kialakítása, valamint különleges cukrászati termékek gyártása” című, TÁMOP-2.3.6.B-12-1/7-2014-0233 azonosító számmal pályázati forrást nyert.

A pályázati kiírás keretében a vállalkozás létrehozója sikeresen részt vett első körben egy „Vállalkozási felkészítő tréningen”, ahol a létrehozandó vállalkozására vonatkozóan üzleti tervet készített, majd ezt követően sikeresen pályázott a vállalkozás létrehozására, amelynek keretében 3 000 000,-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A vállalkozás elsődleges célja, hogy az Észak-Magyarországi régióban szakmai támogatást nyújtson a cukrászatoknak, cukrász szakembereknek és háziasszonyoknak. A régióban nehéz hozzájutni azokhoz a különleges cukrászati professzionális anyagokhoz, melyet kínálni fog a vállalkozás, online felületen. Új, saját márkás termékekkel kívánjuk bővíteni a piacot, minőségi anyagok bevezetésével, szakmai tanácsadással kívánjuk támogatni a vásárlóinkat, melyeket online videókkal, későbbiekben a szolgáltatási tevékenységünk oktatások szervezésével kívánjuk bővíteni.

A szolgáltatásnyújtás során célunk a folyamatos fejlődés, lépéstartás az aktuális trendekkel. Versenyképes árképzéssel, személyes termékátvételi pontok biztosításával várjuk a vásárlóknak. A termékek széles körben való megismertetését különböző rendezvényeken, kiállításokon való megjelenéssel, internetes hirdetésekkel segítjük. Hosszabb távú tervek között szerepel egy saját cukrászműhely létrehozása is, ahol tanfolyamokat szeretnék tartani.

A projekt 2015. április 30-án zárult a pályázatban vállalt tevékenységek maradéktalan megvalósításával.